Immomaker erkend vastgoedmakelaar BIV nr. 503845  Land van erkenning: België
Gelijkvloer Vakantiewoning in bosrijke omgeving!

Heidestraat 101, Rekem
Sunclass Sonnevijver  A 22

Op een zeer rustige locatie binnen het bungalowpark Sunclass Sonnevijver. Het vakantiedomein ligt  aan de rand van het natuurgebied "Vallei van de Ziepbeek".  Rekem zelf omvat een prachtige historische stadskern en maakt tegenwoordig deel uit van de gemeente Lanaken.  Pal ten noorden op zo’n 6 km rijafstand bevindt men zich op de markt van Maastricht, terwijl de Maas en de Zuid-Willemsvaart zich in de nabijheid bevinden. Het domein is vanuit geheel Nederland en België gemakkelijk bereikbaar!

De ligging van de bungalow is op korte loopafstand van zowel hoofdingang van het domein, als zwem- en visvijvers. Er is zowel voor als achter de bungalow vrij uitzicht op groen.  Optimale privacy  is gegarandeerd door een  afgezonderde locatie met slechts vijf andere bungalows op een landtong welke aan drie zijden wordt afgebakend door waterlopen. De bungalow heeft vanuit de tuin een eigen brug welke toegang verschaft tot het parkeerterein en wegennet op het domein.

De woning heeft een bewoonbaar oppervlak van 60 m2 met uiterst  praktische indeling . Dit oppervlak is exclusief de zich onder hetzelfde dak bevindende berging. De indeling bestaat uit een living met openkeuken, De keuken is voorzien van een electrische kookplaat, afzuiginstallatie en inbouwkoelkast. De badkamer installatie omvat een ligbad, het toilet en een wastafel. Voorts heeft de bungalow drie slaapkamers van varierende grootte. Het pand is geheel voorzien van keramische betegeling, hardhouten kozijnen ramen en deuren met dubbele beglazing. De berging bevat de  electrische meetinstallatie (dag en nacht stroom voorziening) en watermeter, een 200 l electrische boiler en wasaansluitingen, er is tevens ruimte voor het drogen van was en opslag van tuinmeubilair, fietsen etc..  De verwarming van de bungalow is middels een electrische accumulatie kachel.

K.I.:  kadestraal inkomen  438 euro
ingekohierd bedrag: Euro 270,81
Bouwjaar: 1996.
Soort: platte bungalow
Gemeente Lanaken, Rekem, Sectie A, nr.580/W/10
Perceelsoppervl.;+/- 377m2

Bebouwde opp.:   60m2     

Terrein: Terrein  aan voorkant en achterkant van de woning volledig vrij en afgesloten door sloten.
Terras: grindtegels rondom de woning
Tuin : tuin achter en rechts van de woning – gazon met beplanting rondom – toegankelijk vanuit de woonkamer
Constructie: (binnen en buiten) stevige constructie in metselwerk.
Dak: plat dak met Trespa boeiboard
Regenafvoerbuizen: pvc.
Beglazing: dubbele beglazing.
Gevels:metselwerk – beige gevelsteen.
Buitenschrijnwerk: ramen en deuren in hardhout.
Vloeren: keramische tegelvloeren.
Keuken: witte boven- en onderkastjes – elektrisch fornuis – dampkap – koelkast (merk: AEG) – inox spoeltafel – kunststof werkblad – muurbetegeling tussen boven- en onderkastjes.
Badkamer: lavabo – ligbad met douche  – toilet – witte muurbetegeling, volledig betegeld – melkglas  ramen - ventilator- keramische verwarming.
Berging: ruime buitenberging/tuinhuis met aansluiting wasmachine – tellers elektriciteit (dag- en nachtstroom) – boiler 200ltr – keramische verwarming.
Verwarming: electrische accumulator kachel
TV Distributie: aangesloten + satelliet.
Telefoon: aangesloten.
Omheining: afgebakend door sloten aan 3 kanten.
Erfpachtcanon: + 2.000 € per jaar – geindexeerd bij benadering – tot einde 2077.
Beheerskosten park: +/- 443,45 € per jaar. ( geindexeerd )
Kabel TV: 60 € per jaar.
Afval: (indien u hiervan gebruik maakt) 37,50 € voorschot
Afmetingen :-gelijkvloers: plafondhoogte : 2,20 m (tot aan balken).

Vraagprijs: 79.500,- euro kk
 


Immomaker

www.immomaker.be
e-mail: info@immomaker.be

Immomaker

www.immomaker.nl
e-mail: info@immomaker.nl